HVEM ER VI?

ALT I UDLEJNING INDEN FOR BÅDE PRIVAT OG ERHVERVSKØRSEL

DEN RETTE SAMARBEJDSPARTNER

Vi har været i gang i 2 år, og vi har over 150 biler kørende på vejene. Vi har alt fra de helt små biler, såsom Peugeot 108 og Toyota Aygo, til de større biler. Vi tilbyder alt fra små kassebiler, såsom Renault Express og Fiat Doblo, til mærker som den store Peugeot Boxer eller Renault Master. Derudover har vi også nyere liftbiler – primært Iveco Daily. Er der behov for leje af personbusser, eller sågar lastbiler, er det også noget vi kan klare!

Vi bestræber os på, at være meget løsningsorienteret, og vi har endnu ikke modtaget en opgave, som vi ikke har kunnet løse.

HVORFOR VÆLGE OS?

Hos Jysk biludlejning får du en kvalitetssikret samarbejdspartner, hvor du er i trygge hænder. Derfor oplever vi udelukkende fuldt tilfredshed blandt vore kunder, som altid kommer igen.

Vi er yderst pålidelige, og vores aftaler er forventningsafstemt på forhånd, og lever derfor altid op til kundens ønsker og behov. Vi tager alle udfordringer op, og bestræber os på, at kunne løse forskellige problematikker.

Hos os går tingene altid op i en højere enhed. Vi er meget innovative på vores speciale – med andre ord; vi forsøger altid at se ud i fremtiden, så vi hele tiden står klar med de nyeste muligheder for alle vores kunder.

Jysk Biludlejning

Vejlbjergvej 11
8240 Risskov

Telefon: 78 70 70 50
Email: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

© Jysk Biludlejning. All rights reserved.
Powered by Meditop.